Beskæring i Århus & omegn

- SKOVTOP tilbyder beskæring af træer og beskæring buske.

 

Der findes mange typer af beskæringer, som tjener de forskellige trætyper og formål.

En af beskæringstyperne kan være kronereduktion, som bibeholder træets form og naturlige udseende. Det er typisk beskæring af bøgetræer og beskæring af birketræer og diverse andre hække og træer.

En anden kan være en decideret styning, som er en meget kraftig beskæring der ofte ses ved alleer.

Også frugttræer har godt af en let beskæring i ny og næ. Det samme kan siges om diverse buske og hække.

 

Den rette beskæring er vigtig

Beskæringer af diverse træarter og buske skal gøres på den helt rigtige måde. Den forkerte beskæring kan give et grimt resultat og i værste tilfælde kan træet gå ud. Også tidspunktet på årets spiller ind på et tilfredsstillende resultat.
Her har nogle træer bedst af at blive beskåret om vinteren, mens andre vil have meget svært ved at hele - det er bl.a. ahorn og birk. Typisk vil man dog udføre beskæringen om sommeren, men igen varierer det efter, hvad dine ønsker er til resultatet.

Derfor skal du ikke tøve med at ringe til os. Vi kommer gerne ud og kigger på opgaven og rådgiver dig om den bedste fremgangsmåde.

Hos SKOVTOP sætter vi en stor ære i at løse opgaverne bedst mulig, så du bliver tilfreds med resultatet. Derfor bruger vi den nødvendige tid på at snakke os frem til, hvad der skal ske og på hvilken måde?

 

Vi giver altid et uforpligtende tilbud

Ønsker du at få en pris på beskæring, så ring til Peter Steen på 40 51 86 57 eller skriv en mail til peter@skovtop.dk. Vi kører rundt i hele Østjylland fra Randers i Nord til syd for Århus. 

Galleri