Træfældning i Århus & Østjylland

 

Vanskelige træer er SKOVTOP’s speciale. Det vil sige træer, som er placeret, så de ikke bare kan fældes ved at skære træet over ved roden. Det kan være træer, som står tæt op ad bygninger, ledninger eller andre træer. Langt hovedparten af de træer, som vi fælder, bliver topkappet og skilt ad i mindre stykker.

Vi bruger sjældent lifte eller kraner, men kravler i stedet op i træerne, hvor vi firer grenene ned én for én. Denne metoder har flere fordele for dig som kunde:

  1. Det er billigere, fordi du sparer penge på dyre lifte og kraner
  2. Det er hurtigere og dermed billigere i arbejdsløn
  3. Det er mere skånsomt for omgivelserne, da en lift eller kran kan sætte aftryk i haven, på græsplænen, på belægninger osv.

Vi kører altid ud til kunderne og giver et uforpligtende tilbud. Fordi vi fælder træerne oppefra og ned uden brug af lift, så er prisen på træfældning ofte billigere end man måske kunne frygte.

 

Kontakt osSammen finder vi ud af, hvor meget vi skal hjælpe dig med

Skal vi fælde træet, skære det op i brænde, køre grenene væk, stubfræse roden væk og reetablere omgivelserne, eller vil du selv stå for flere af opgaverne?

Sammen finder vi ud af, hvad der passer dig bedst.

Fordi de vanskelige træer ofte kan forårsage store skader, hvis de falder ned i tilstødende bygninger, er SKOVTOP fuld forsikret. Men da sikkerhed er vores topprioritet, så har vi i alle de år firmaet har eksisteret endnu ikke haft nogen forsikringsskader.

 

Vi giver altid et uforpligtende pris på træfældning i Århus & Østjylland 

Ønsker du at høre om pris på træfældning i Århus, så ring til Peter Steen på 40 51 86 57 eller skriv en mail til peter@skovtop.dk. Vi løser stort set all opgaver i Århus, Risskov Højberg og nærliggende byer. 

 

Vanskelige træer

Når træerne står vanskeligt er det ofte nødvendigt at skære dem ned fra toppen ved at skære grenene af én for én.

På billederne til højre er SKOVTOP ved at løse en opgave for en kunde mellem Aarhus og Skanderborg. Egetræerne står på en stejl skrænt med et hus nedenfor. Derfor er den sikreste og mest effektive fremgangsmåde i det her tilfælde at skære træerne ned i mindre stykker.

Hos SKOVTOP er vores ansatte arborister og derfor uddannet til netop denne slags skovningsopgaver. Så selvom det kan forekomme som en stor mundfuld at skære så store træer ned ved at kratre op i dem og tage dem ned bid for bid, så går det egentlig rimelig hurtigt for en professionel skovarbejder med en god portion rutine – og det har mandskabet hos SKOVTOP.

 

Klassisk træfældning hos en kunde i Østjylland - nord for Aarhus

I videoen herunder topkapper SKOVTOPs yngste team nogle birketræer ved at skære og hejse grenene én for én.

Efter ønske fra kunden stod SKOVTOP for den totale oprydning efter opgaven, men efterlod flisen hos kunden, som ønskede at sprede den ud i sine bede.

I de fleste tilfælde ønsker kunderne, at vi tager flisen med os – og det gør vi naturligvis gerne, og vi gør det uden beregning.  

Galleri