Historie

 

Over to årtiers erfaring i rygsækken

SKOVTOP blev stiftet den 9. september 1991 af den dengang 21-årige Peter Steen. Peter Steen er uddannet skovarbejder med arborist / træpleje som speciale. SKOVTOPs kerneopgaver var dengang træfældning og træpleje, men siden da har virksomheden udviklet sig til at varetage mange former for opgaver. Én ting som ikke har ændret sig siden begyndelsen, og som i dag stadig er vores topprioritet, er sikkerhed. Det gælder både vores ansatte, kunder og vores kunders ejendom. Derfor er SKOVTOP naturligvis fuldt ud forsikret.

 

SKOVTOP i dag

I dag består SKOVTOP af syv fuldtidsansatte og tre deltidsansatte, som alle er uddannede fagmænd. I dag tæller opgaverne udover træfældning og træpleje også pleje af grønne områder. Vores pleje af grønne områder dækker blandt andet over hækklipning, græsslåning, stubfræsning og andet havearbejde, der gør at kunders haver, offentlige arealer og lignende ser brandgodt ud. Hver kunde er forskellig, og vi tilpasser derfor gerne arbejdet efter dig, så du får en skræddersyet løsning.

 

Vi har base i Hornslet, men udfører opgaver i hele landet

SKOVTOP har til huse ved Hornslet i det nordlige Aarhus, men har medarbejdere, der kører fra deres bopæl fra Odder i syd til Rønde i nord. I SKOVTOP er der højt til loftet – ingen træer er for store og ingen træer for små, og vi udfører opgaver i hele landet. Vil du vide mere om vores virksomhed eller vores ydelser, er du velkommen til at kontakte os i dag på 40 51 86 57 eller skriv til en mail til peter@skovtop.dk.