Hækklipning i Århus & omegn

 

Vi klipper hækken OG flytter sækken

Kun en tåbe frygter ikke hækken. Den vokser hurtigt og skal ofte klippes to gange om året. Det kræver både tid og overskud at klippe hæk, for slet ikke at tale om oprydningsarbejdet. SKOVTOP tager sig af arbejdet fra start til slut – det betyder, at når vi er færdige med at klippe hækken, rydder vi pænt op efter os selv og tager sækkene med de afklippede grene med os. Det eneste bevis du har på, at vi har været der, er således en flot, nyklippet hæk, der står knivskarpt hver eneste gang.

 

Vi vil gerne klippe hæk for ALLE

Derfor tilbyder SKOVTOP hækklipning for både private, virksomheder og offentlige institutioner. Det gælder uanset om det drejer sig om en enkelt klipning, eller om det skal foregå fast en eller to gange om året.
Kan du bruge de afklippede grene til Sankt Hans bålet eller andet, samler vi gerne grenene for dig og lægger dem på et aftalt sted.

 

Orker du ikke din hæk?

Hvis du ikke orker din hæk, så ring til SKOVTOP på 40 51 86 57 eller skriv til en mail til peter@skovtop.dk.

Vi kommer gerne ud og giver et uforpligtende tilbud på opgaven, så du kan få en fast pris på, hvad vi skal have for at ordne din hæk. Med en beliggenhed i Hornslet nord for Århus, har vi kunder fra, store dele af Østjylland, såsom Rønde, Risskov og Højbjerg, og vi kører også gerne ud til dig.

 

Derfor skal du vælge stubfræsning

Stubfræsning eller rodfræsning er et naturligt valg for dig, der ønsker at få totalfjernet det rodnet, der efterlades efter en træfældning. Her er en liste over nogle af de fordele, der er ved stubfræsning kontra fx traditionel opgravning:

  • I forhold til traditionel opgravning er rodfræsning en mere effektiv måde at fjerne stride rødder. Det er samtidig en skånsom metode, fordi den ikke resulterer i større terrænskader på græsplanen.
  • Alle kan gøre brug af en stubfræser. Hos Skovtop ApS behøver vi ikke mere end en 90 centimeter bred havelåge for at kunne få fræseren ind i jeres have.
  • Vi tilbyder en enorm konkurrencedygtig pris på stubfræsning. Når du har brug for stubfræsning, behøver du blot måle stubben i haven, sende os målene, og så vender vi tilbage med en skarp pris baseret på størrelsen af din stub.

Med stubfræsning kan I udnytte jeres plads optimalt og få skabt et smukt helhedsudtryk omkring jeres grønne område. En yderligere bonus er, at rodfræsning skaber flis, som du efterfølgende kan anvende i havens bede og buske, og så er det et billigere alternativ til traditionel opgravning.

 

Professionel og effektiv håndtering af jeres stubbe

Hos SKOVTOP håndterer vi stubfræsning professionelt og med største effektivitet. Vi står også klar til at give faglig kyndig rådgivning til jer, så I er garanteret de bedste forudsætninger for at opnå det resultat, som I ønsker for jeres grønne område.


Kontakt os

Galleri