Hækklipning

 

Vi klipper hækken OG flytter sækken

Kun en tåbe frygter ikke hækken. Den vokser hurtigt og skal ofte klippes to gange om året. Det kræver både tid og overskud at klippe hæk, for slet ikke at tale om oprydningsarbejdet. SKOVTOP tager sig af arbejdet fra start til slut – det betyder, at når vi er færdige med at klippe hækken, rydder vi pænt op efter os selv og tager sækkene med de afklippede grene med os. Det eneste bevis du har på, at vi har været der, er således en flot, nyklippet hæk, der står knivskarpt hver eneste gang.

 

Vi vil gerne klippe hæk for ALLE

Derfor tilbyder SKOVTOP hækklipning for både private, virksomheder og offentlige institutioner. Det gælder uanset om det drejer sig om en enkelt klipning, eller om det skal foregå fast en eller to gange om året.
Kan du bruge de afklippede grene til Sankt Hans bålet eller andet, samler vi gerne grenene for dig og lægger dem på et aftalt sted.

 

Orker du ikke din hæk?

Hvis du ikke orker din hæk, så ring til SKOVTOP på 40 51 86 57 eller skriv til en mail til peter@skovtop.dk.

Vi kommer gerne ud og giver et uforpligtende tilbud på opgaven, så du kan få en fast pris på, hvad vi skal have for at ordne din hæk. Med en beliggenhed i Hornslet nord for Århus, har vi kunder fra, store dele af Østjylland, såsom Rønde, Risskov og Højbjerg, og vi kører også gerne ud til dig.

Galleri