Pleje af grønne områder

Græsslåning & Plæneklipning i Aarhus 

Vi elsker græsplæner, men vi er ikke blege for at slå dem hvis det bliver nødvendigt!

SKOVTOP tilbyder pleje af grønne områder til både private, virksomheder, offentlige institutioner, boligforeninger og grundejerforeninger. Vores pleje af grønne områder er en sammensat ydelse, som kan sættes sammen efter kundernes ønsker og behov. Typisk er det pasning og pleje af grønne områder, vedligeholdelse af arealer med græsslåning, hækklipning, ukrudtsbekæmpelse og beskæring af områdets vegetation. For os er kunderne de vigtigste, og vi lytter derfor til jeres krav og ønsker og sammensætter med glæde en skræddersyet løsning.

 

Vi laver en vedligeholdelsesplan

Hos SKOVTOP sætter vi en ære i at udarbejde den rette vedligeholdelsesplan for det pågældende område og efterfølgende passe det efter de aftalte retningslinjer. Med vores mange års erfaring, ser vi muligheder og løsninger, som du måske ikke selv havde tænkt, og vi deler derfor gerne ud af vores faglige rådgivning.

Det vil sige, at når du har indgået en grøn vedligeholdelsesplan med SKOVTOP, så skal du ikke længere bekymre dig om hvorvidt din græsplæne bliver slået, hækkene klippet eller at ukrudtet vokser fra dig. Vi sørger for at dit grønne areal altid står skarpt - uanset hvor mange m2!

 

Få et godt tilbud på græsslåning i Århus

Når du vælger os til at vedligeholde et grønt areal, kan du være sikker på, at arbejde bliver udført af veluddannede medarbejdere, og at kvalitet og sikkerhed er helt i top. Hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på en grøn vedligeholdelsesplan, så kontakt SKOVTOP, så vi kan give dig en fast pris på opgaven. Du er velkommen til at kontakte os på telefon: 40 51 86 57 eller skrive en mail til peter@skovtop.dk, hvor vi hurtigst muligt besvarer din henvendelse. Vi har base i Hornslet og har derfor kunder fra især Aarhus og omegn. Vi ser frem til at høre fra dig!

 

Få et uforpligtende tilbud


Pleje af grønne områder træer
Pleje af grønne områder hos Skovtop
Pleje af grønt område

Pleje af grønt område i Århus
Træfældning Århus
Hækklipning i Århus

Pleje af grønne områder i Århus

Vi er mange, der forstår at sætte pris på det liv og lys et grønt og velholdt område bringer til vores omgivelser, men glæden kan hurtigt dale, når først en lang liste af praktiske gøremål kommer for dagen. Derfor skal du lade Skovtop pleje jeres grønne områder i Aarhus.

Når du investerer i en vedligeholdelsesplan fra SKOVTOP, behøver du ikke længere tage det sure med det søde – vi klarer det sure arbejde med et smil og fagligheden i orden. Vi sætter stor pris på at føre en god og gennemsigtig dialog med jer forud for vores arbejde, så vi kan være sikre på, at arbejdet afspejler de ønsker, som I har ytret.  

 

Den rette behandling af plænen gør hele forskellen

Hvis dit grønne areal primært består af græs – hvilket er tilfældet for fx flere boligforeninger –, så er græsslåningen og plæneklipning naturligvis meget vigtigt for udtrykket. Hos SKOVTOP har vi det fornødne værktøj, erfaring og maskiner til at sikre jer en smuk, grøn græsplæne uden ukrudt og anden uønsket vækst af vild natur.

En græsslåning kan virke simpel, men det kræver overblik og erfaring at sikre og vedligeholde større, grønne plæner, og dette har vi mange års erfaring inden for. Kontakt os allerede i dag for at igangsætte en dialog om en vedligeholdelsesplan af jeres grønne område.

 

Få velplejede og indbydende fællesområder – året rundt

De grønne fællesarealer omkring steder som boligforeninger, offentlige institutioner og grundejerforeninger er enormt vigtige samlingspunkter. De er med til at skabe mere liv og flere muligheder for både ejere, beboere og besøgende, og derfor tilbyder vi hos Skovtop at sikre jer velplejede, grønne fællesarealer året rundt. En velholdt græsplæne kræver tid, udstyr og kendskab til pasning, som vi hos Skovtop har oparbejdet gennem vores mange år som anlægsgartnere i Østjylland og omegn. I skal bruge tiden på det, som I er gode til og lade os om at gøre det samme – kontakt os derfor i dag for at høre mere om, hvordan vi skaber en vedligeholdelsesplan for jeres grønne fællesarealer til fordel for både ejere og brugere.

Professionelle inden for græsslåning og vedligeholdelse

Det er altid en fordel at vælge fagpersoner til fagspecifikke opgaver. Det handler ikke kun om at ende op med det bedst mulige resultat – selvom dette naturligvis er vigtigt. Det handler også om processen og kunsten at finde den rette samarbejdspartner, og hos Skovtop har vi haft fornøjelsen af at danne samarbejder på kryds og tværs af landet med private såvel som virksomheder og foreninger, hvorfor vi har stor erfaring med at skabe individuelle løsninger til vores kunder. Den rette græsslåning og vedligeholdelse af grønne arealer kræver godt udstyr, intuition og forståelse for, hvordan man arbejder med grønne arealer, sådan at de kan tage sig godt ud på tværs af årstider. Det er vi hos Skovtop eksperter i. Hos Skovtop står vi derudover altid klar til at dele ud af vores faglige viden, så vi kan præsentere vores kunder for de bedst mulige løsninger til netop deres grønne fællesområder.

 

Græsslåning, beskæring og hækklipning – det tilbyder vi

Hos Skovtop tilbyder vi totalløsninger til dine grønne områder, så du kan få en samarbejdspartner, der tager hånd om hvert eneste hjørne – uanset størrelsen. I samarbejde med dig udvikler vi en vedligeholdelsesplan dedikeret til pasning af hele dit grønne område året rundt, så du kan være sikker på, at de grønne fællesområder aldrig savner en kærlig hånd. En vedligeholdelsesplan er jeres garanti for, at hækklipning, beskæring af buske og træer og ikke mindst korrekt græsslåning altid er givet på forhånd. I slipper for løse aftaler og pludselige behov for pasning – en vedligeholdelsesplan er nemlig jeres garanti for, at vi altid er på forkant med dette. Kontakt os i dag, hvis du som boligforening, offentlig institution, grundejerforening eller lignende ønsker velplejede fællesområder og en professionel samarbejdspartner i Aarhus, Højbjerg, Risskov, Djursland og Østjylland i det hele taget. Vi ser frem til at høre fra jer.

 

Kontakt os