Sikkerhed og forsikring

 

Sikkerhed er topprioritet

I SKOVTOP er sikkerheden vores allerhøjeste prioritet, og vi går derfor højt op i, at den altid er i top. Det gælder både sikkerhed for vores ansatte og i høj grad også for vores kunder og deres ejendomme.

 

Vi har både kompetencer og erfaringen med os

Det betyder, at SKOVTOP altid benytter faglært personale, så du altid kan være sikker på, at ham, der fælder træet, er uddannet arborist, og hans jordmand som minimum har grundlæggende træklatring og er certificeret i brug af motorsav. Vores faglige kompetencer og mange års erfaring gør, at vi har foretaget et væld af forskellige opgaver og fældet et hav af træer af forskellige størrelser. Kort sagt ved vi, hvordan vi håndterer træfældning og andet risikabelt arbejde.

For SKOVTOP er træpleje en æressag.

 

Forsikring

Hvis uheldet alligevel skulle være ude, hvilket aldrig har været tilfældet i virksomhedens levetid, så har SKOVTOP naturligvis en arbejdsskadeforsikring, der dækker medarbejdere, og en erhvervsansvarsforsikring der dækker træfældning og beskæring etc. Dette er både for vores og vores kunders skyld, så både sikkerhed og tryghed er helt i top.

 

Vil du vide mere?

Vil du vide mere om, hvordan SKOVTOP arbejder eller hvilke ydelser, vi tilbyder, er du velkommen til at kontakte os. Det kan du gøre ved at ringe på 40 51 86 57 eller skrive en mail til peter@skovtop.dk, hvor vi hurtigst muligt vil besvare din henvendelse. Med base i Hornslet, Århus, kører vi ud til kunder i hele Østjylland og kører med glæde også ud til dig.