Topkapning i Århus & omegn

 

Hvad er topkapning?

Topkapning af træer er en beskæringsmetode, som hovedsageligt bruges i to tilfælde:

  1. Til at skære toppen af et træ, så det efterfølgende kan fældes ved at skære det over ved roden
  2. Til at beskære et levende hegn eller læbælte i toppen

Topkapningen kan være en effektiv og billig måde at beskære en lang række træer. Det kan f.eks. være topkapning af thuja, topkapning af egetræer, topkapning af grantræer og sågar topkapning af bøgehæk. Hos SKOVTOP er vi uddannede, så du kan være sikker på, at både sikkerhed og kvalitet altid er helt i top.

Vi kan både udføre topkapningen ved at klatre op i træerne eller via en lift - og netop ved topkapning er det vigtigt at have det rette udstyr, da sikkerheden skal være i top. 
Det ses, at folk forsøger at skære grene af fra en stige - dette kan vi på ingen måde anbefale. Fra en stige er risikoen for en ulykke markant større grundet de tunge grene, der falder ned og på vejen kan ramme stigen. 

 

Vi deler gerne ud af råd

SKOVTOP har gennem tiden foretaget en lang række topkapninger af diverse træer, og vi deler gerne ud af vores faglige erfaring. Er du i tvivl om, om topkapning er den rigtige løsning for dig, kan vi altså hjælpe med at opklare dette og finde frem til den rette løsning. Topkapning kan eksempelvis ikke anbefales til beskæring af solitære træer. Her skal benyttes en anden beskæringsmetode, som du kan læse mere om ved at klikke her.

 

Vi giver altid et uforpligtende tilbud

SKOVTOP går højt op i kundeservice, og derfor giver vi altid vores kunder et uforpligtende tilbud. Ønsker du en pris på en topkapning eller andet, er du altså velkommen til at ringe til Peter Steen på 40 51 86 57 eller skrive en mail til peter@skovtop.dk. Vi har base i Hornslet, nord for Århus, og vi foretager hver dag opgaver for kunder i hele Østjylland – vi kører med glæde også ud til dig!

Galleri