Stubfræsning i Århus & omegn

 

SKOVTOP er den totale træservice, og derfor tilbyder vi naturligvis også stubfræsning.

Efter en træfældning vil der altid være stubbe tilbage, som i de fleste tilfælde er uønskede, da de blot er i vejen og ikke klæder det grønne areal. En stubfræsning kaldes også en rodfræsning, og er en effektiv metode til at fræse stubben/stødet ned under jordniveau efter en træfældning.

SKOVTOP’s stubfræser er 90 centimeter bred og kan derfor komme ind i de fleste haver.

 

Hvad koster stubfræsning?

Prisen på stubfræsningen varierer afhængig af størrelsen på stubben. Derfor kan vi ofte give dig en pris på mail – alt du skal gøre er at måle helt nede ved jorden på den bredeste lede på de stubbe, du ønsker fjernet. Når vi kender omfanget på stubben, kan vi vurdere, hvad prisen cirka bliver.

Prisen, vi kan give per mail, er for fræsning af stubbe til 20 centimeter under niveau, uden oprydning og reetablering, men hvis du ønsker det, så river vi gerne spånerne op efter fræsningen, fylder hullet op med jord, river plant og sår græs. Det er dig, der stiller opgaven, og vi tilpasser gerne vores arbejde efter dine ønsker.

 

Lad os tage snak om dine stubbe

Fra vores base i Hornslet nord for Århus, kører vi ud til kunder i hele Østjylland, og vi svinger også gerne forbi dig. Hvis du ønsker mere end selve stubfræsningen, så kommer vi gerne ud og giver et uforpligtende tilbud på den samlede opgave. Ring til Peter Steen og få en pris på 40 51 86 57 eller skriv til peter@skovtop.dk.

 

Hvad med stubben?

Når træet er fældet, står stubben tilbage. Nogle kunder ønsker at lade roden rådne væk, mens andre ønsker, det skal gå lidt hurtigere. Derfor har vi hos SKOVTOP en stubfræser, der fræser stubben cirka 20 centimeter under terræn.

Hvis du ønsker, at stubben skal fræses endnu længere ned, er det også en mulighed. Dette kan være en stor fordel, hvis man ønsker af etablere græs eller måske fliser, der hvor træet har stået. Vi fjerner naturligvis også stubbe hos kunder, hvor vi ikke selv har fældet træet.

Her kan du se, hvordan vi fræser en stub hos en kunde i Højberg i Aarhus Syd.

 

Derfor skal du vælge stubfræsning

Stubfræsning eller rodfræsning er et naturligt valg for dig, der ønsker at få totalfjernet det rodnet, der efterlades efter en træfældning. Her er en liste over nogle af de fordele, der er ved stubfræsning kontra fx traditionel opgravning:

  • I forhold til traditionel opgravning er rodfræsning en mere effektiv måde at fjerne stride rødder. Det er samtidig en skånsom metode, fordi den ikke resulterer i større terrænskader på græsplanen.
  • Alle kan gøre brug af en stubfræser. Hos Skovtop ApS behøver vi ikke mere end en 90 centimeter bred havelåge for at kunne få fræseren ind i jeres have.
  • Vi tilbyder en enorm konkurrencedygtig pris på stubfræsning. Når du har brug for stubfræsning, behøver du blot måle stubben i haven, sende os målene, og så vender vi tilbage med en skarp pris baseret på størrelsen af din stub.

Med stubfræsning kan I udnytte jeres plads optimalt og få skabt et smukt helhedsudtryk omkring jeres grønne område. En yderligere bonus er, at rodfræsning skaber flis, som du efterfølgende kan anvende i havens bede og buske, og så er det et billigere alternativ til traditionel opgravning.

 

Effektiv håndtering af stubbe i Århus

Hos SKOVTOP håndterer vi stubfræsning professionelt og med største effektivitet. Vi står også klar til at give faglig kyndig rådgivning til jer, så I er garanteret de bedste forudsætninger for at opnå det resultat, som I ønsker for jeres grønne område.


Kontakt os

Galleri