Grøn vedligehold

 

Lad os vedligeholde dit grønne areal

SKOVTOP tilbyder grøn vedligeholdelse til både private, virksomheder, offentlige institutioner, boligforeninger og grundejerforeninger. Vores grønne vedligeholdelse er en sammensat ydelse, som kan sættes sammen efter kundernes ønsker og behov. Typisk er det pasning og vedligeholdelse af arealer med græsslåning, hækklipning, ukrudtsbekæmpelse og beskæring af områdets vegetation. For os er kunderne de vigtigste, og vi lytter derfor til jeres krav og ønsker og sammensætter med glæde en skræddersyet løsning.

 

Vi laver en vedligeholdelsesplan

Hos SKOVTOP sætter vi en ære i at udarbejde den rette vedligeholdelsesplan for det pågældende område og efterfølgende passe det efter de aftalte retningslinjer. Med vores mange års erfaring, ser vi muligheder og løsninger, som du måske ikke selv havde tænkt, og vi deler derfor gerne ud af vores faglige rådgivning.

Det vil sige, at når du har indgået en grøn vedligeholdelsesplan med SKOVTOP, så skal du ikke længere bekymre dig om vedligeholdelsen af dit område – den sørger vi for!

 

Vi giver gerne et tilbud

Når du vælger os til at vedligeholde et grønt areal, kan du være sikker på, at arbejde bliver udført af veluddannede medarbejdere, og at kvalitet og sikkerhed er helt i top. Hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på en grøn vedligeholdelsesplan, så kontakt SKOVTOP, så vi kan give dig en fast pris på opgaven. Du er velkommen til at kontakte os på telefon: 40 51 86 57 eller skrive en mail til peter@skovtop.dk, hvor vi hurtigst muligt besvarer din henvendelse. Vi har base i Hornslet og har derfor kunder fra især Århus og omegn. Vi ser frem til at høre fra dig!

Galleri